top of page

Villads fra Valby

 

Anne Sofie Hammers populære børnebøger om ”Villads fra Valby” er nogle af tidens mest populære og mest læste bøger i børnehaverne og i indskolingen. Nu kommer vi med teaterversionen af ”Villads fra Valby”.


“Villads fra Valby” er historien om den helt almindelige dreng Villads, som har en helt almindelig familie: en mor, en far og en støresøster. Han bor i et pænt gult hus i en

by der hedder Valby. Villads vil i bund og grund gerne være en sød dreng. Altså ikke sådan artig - for det lyder for kunstigt. Bare rar, så at alle folk kan lide ham. Han kan ikke finde på at lave ballade. Derimod er han rigtig god til at få gode idéer. Og så glemmer han ind imellem at tænke over, om de voksne mon nu også synes, at ideerne er så gode. Og det kan godt give en del ballade engang imellem – faktisk ret tit!

 

Forestillingen viser hverdagens leg gennem børneøjne og ligeså uskyldig den er for børn -

ligeså tåkrummende er den for voksne. “Villads fra Valby” har noget af grine af - både

for børn og voksne - for den handler om børns hverdag som den ser ud idag med børnehave og skolestart, madpakker og mobiltelefoner.


Oplevelser, som børnene blandt publikum selv oplever i deres hverdag og som de kan spejle sig selv i. 
 

Teaterforestillingen “Villads fra Valby” er skabt af samme kreative hold som “Vitello” som nu er set af over 50.000 børn. 

Medvirkende: Allan Helge Jensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Gunvor Reynberg og Oliver Lundqvist.

Iscenesættelse: Louise Schouw

Dramatisering: Gunvor Reynberg

Musik: Lars Fjeldmose

Scenograf: Kirsten Victoria Lind

Alder: 5-99 år

Varighed: 70 min.


Forestillingen er refusionsgodkendt!

bottom of page