top of page
Emma.jpg

Emma, den fremmede pige

 

Man må jo forestille sig det. Det de sir i radioen. At det er sådan det er. Så det gør hun, Emma. For det er hun verdensmester i. At forestille sig. Alt. Så hun forestiller sig at hun langt væk hjemmefra blir væk fra mor og far. At hun blir så væk at hun selv skal finde hjem. Først på farten siden på flugt. Med en sang på læben. Gennem ørkener og hegn. Over mure og under kværnende byers kæmpe-larm. Hånd i hånd med voksne, som klemmer den hånd lidt for hårdt og i fælles flugt med andre børn, som gemmer sig ruinerne

Og helt ude for enden venter havet. Og det er vildt og voldsomt og fyldt med druknede drømme. Og man skal over for at finde hjem. Og hun klarer den, for hun dør ikke, for det ville være dumt at forestille sig… men det er der en anden een der gør. For nogen dør. Det er sådan det er. Sir de i radioen. Så det må man jo forestille sig.”

Bevæbnet med sin evne til at forestille sig alt muligt og umuligt, kaster pigen Emma sig ud i et halsbrækkende forsøg på at begribe verden, som den er. Heldigvis findes der en sang til enhver lejlighed og findes den alligevel ikke, laver man bare dem man kender om.

Men når så verden et skæbnesvangert øjeblik viser sig så forfærdentlig, at det næsten ikke er til at forestille sig, hvad gør man så?

En forestilling om at forestille sig verden, som den er og måske især om hvordan den kunne være.

Skolemateriale - klik her

Skolemanuskript - klik her


For pressebilleder - kontakt Louise på LS@Louiseschouw.dk


Målgruppe: 3-7 klassetrin

Varighed: 55 min uden pause

Medvirkende:Laura Kold, Jacob Rose, Niels Rose, Michael Andersen

Instruktør: Martin Ringsmose

Dramatiker: Caspar Juel Berg

Lysdesign: Kasper Daugberg

Producent:  Louise Schouw Teater

 


Forestillingen, som er produceret i samarbejde med Himmerlands Teater - er optaget i billetkøbsordningen og er støttet af Torben Vejs Fond, Spar Nord Fonden, Statens Kunstfond, 3F's Medie og Kulturfond samt Dansk Skuespillerforbund.
 

Forestillingen havde premiere på Himmerlands Teater i Hobro den 6. september 2018.


Book forestillingen hos Louise Schouw Teater:

Tlf. 28882838 -LS@LouiseSchouw.dk  www.louiseschouw.dk

bottom of page