top of page

Spøgelsestoget


Spøgelsestoget er en poetisk, varm og sjov fortælling om en dreng, et håb, en rejse, et tab, et venskab og en verden hinsides! Forestillingen berører et alvorligt emne som tab på en let og lys måde, når vi følger drengen Storm på hans skrubskøre rejse i hans stædige forsøg på at finde sin hund Nuser - hans allerbedste ven.

På rejsen møder Storm både levende og døde, mennesker, dyr og andre højst mærkværdige væsener, som bringer ham videre frem på hans livsvigtige færd. At bearbejde en sorg, efter at ha’ mistet en ven, et familiemedlem eller et kæledyr - en hund, kan være en lang og vanskelig rejse. For Storm bliver det en tur gennem forskellige følelser og sindstilstande, men for enden af hans rejse ligger erkendelsen og løsningen og vejen til at leve videre.

Det er en hjerteligt gribende historie om et emne, der berører os alle, store som små, og som kan åbne for en sund snak blandt ungerne - en historie formidlet let, legende og musikalsk. Og forresten: hvem ville egentlig ikke gerne møde en lyslevende drage ved navn Pussykat?

Af og med: Asbjørn Agger og Karoline Munksnæs
Instruktør konsulent: Mia Lipschitz
Varighed: 50 min
Alder: 5-12 år
Scenemål: min: 6x5 meter – på store spillesteder beder vi om en sort inddækning.Forestillingen er refusionsgodkendt.

 

bottom of page