top of page
Flyer_Mændimindredoser_forside.jpg

Mænd i mindre doser

Politiken skrev.:

”Et stærkt bud på krisehjælp til den trængte mand. Med sidegevinst til os nødstedte kvinder - på tæskeholdet.

 

Mage til mimisk præcisionskomik, totalt ekset stavær og galopperende benspjæt, ses ikke hos nogen anden scenekunstner herhjemme.

 

Kristian Holm Joensen har en form for uskyld, en ukuelig sårbarhed, over sig. Vel at mærke uden at ty til den ironi, som andre komikere typisk helgarderer sig med.”

Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ”ved et uheld” har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte imellem at være.

 

Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset.

Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelsesinstruktøren, gom- men uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombe-mand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere.

”Mænd i mindre doser” er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.


Hvor klodset, komisk og kærligheds hungrende manden end er, så er han værd at samle på!

”Mænd i mindre doser” er en forestiling med skæve figurer – med store hjerter og til tider noget mindre hjerner! Det er satirisk, sjovt og af og til rørende.
Stykket findes i en juleudgave og i en helårsversion.

Af og med: Kristian Holm Joensen 

Iscenesættelse: Frede Guldbrandsen

Musik: Lasse Lyngbo og Søren Jensen

Lysdesign: Kisser Rosenquist

Producent: Louise Schouw Teater

Spilleplads: 6 x 5 meter
Varighed: 1 time og 10 min uden pause

 

Køb forestillingen via: LS@LouiseSchouw.dk

Tlf. 28 88 28 38

www.louiseschouw.dk

 

Forestillingen er blevet godkendt til

Formidlingsordningen

bottom of page