top of page

Et år med magisk tænkning

 

“Et år med magisk tænkning” er en sprudlende forestilling om at leve livet videre, når man mister den man elsker.

Efter 40 års ægteskab falder John en dag om på stuegulvet og er død. Det følgende år forsøger hans kone at forstå sorgen over sin mand, samtidig med at hun hjælpeløst må se til, mens også datteren rammes af sygdom. Her begynder “Et år med magisk tænkning” - et år i et magisk rum, hvor hendes positive og rationelle tankegang forandrer sorgen.

Det er livsnødvendigt med magisk tænkning, - for når man selv stivner og ser døden i øjnene, er det svært at forstå at livet overhovedet kan gå videre udenfor vinduerne. Magisk tænkning gør forskellen på ”før” og ”nu” lettere at overkomme positivt. Livet bliver aldrig det samme.

Store skuespillerinder har tidligere fortolket ”Et år med magisk tænkning”. Bogen modtog National Book Award 2005, blev kåret til årets bog af The Times og udnævnt til en af årets ti bedste bøger af New York Times.

Selvom forestillingen handler om et meget dystert emne, giver den samtidig uundgåelige håb og lyst til at tænke positivt for at overleve i denne verden. Alle der har haft sygdom eller død inde på livet vil få noget ud af at se denne forestilling. Sjældent har man mødt så intens tekst som tør underholde med så sørgeligt indhold og positivt udbytte.

Læs vores flotte anmeldelse fra Jyllandsposten HER

Medvirkende: Lane Lind
Iscenesættelse: Jan Hertz
Producent: Louise Schouw
Varighed :75 min. uden pause.

 

 

bottom of page