Louise Schouw Teater har eksisteret i 20 år. Vi har en fast stab af teaterfolk engageret til vores forestillinger, og har 40-50 branchefolk på lønningslisten årligt. Teatret har administration på Taastrup Teater og Musikhus - men har hele Danmark som scene.

Vi skaber hvert år en ny skolerelevant forestilling ligesom vi også hvert år producerer en voksenforestilling. Ofte er vores forestillinger så populære at de spiller flere sæsoner i træk.

 

Teatret er ledet af Louise Schouw, som er uddannet skuespiller og teaterinstruktør. Desuden har hun European Diploma in Cultural Project Managemenet og har diplom i psykologi, sociologi og pædagogik. Louise instruerer ofte forestillinger for andre teatre, bla. på Det Kongelige Teater, Aalborg Teater, Østre Gasværk Teater, Vendsyssel Teater mfl. Desuden har hun speciale i egnspil og store udendørs forestillinger med mange medvirkende, og hun instruerede i perioden 2015-18 Frederikssund Vikingespil og Jels Vikingespil i 2019 og 2020.

Når du køber billetter eller modtager kontrakter fra Louise Schouw Teater, er det ofte Claus Nielsen, du er i kontakt med.

Claus har været teaterinteresseret siden barnsben og set i hundredvis af forestillinger. Han har arbejdet administrativt bl.a. som sportschef indenfor travsporten, og han har også været ansat i en idrætsforening.
Inden han i 2018 blev ansat på Louise Schouw Teater, havde han arbejdet i fem år på bl.a. Ticketmaster og Det Ny Teater. I 2019 medvirkede Claus som statist i rollerne som kapelmester Bonno og Leoppold Mozarts ånd i Amadeus på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Louise Schouw Teater - Kjeld Abells Plads 1 - 2630 Taastrup - Tlf: 28882838 - ls@louiseschouw.dk

  • Facebook Basic Black
  • YouTube Basic Black