Julefis med Trille og Tralle

 

De to skovnisser Trille og Tralle bor i den gamle hule ved roden af det gamle egetræ. De er 410 år (tilsammen) og kan lide at synge, danse og brygge nissemagi i nisselaboratoriet. 
Men de er heller ikke helt artige.  De har nemlig drillet skovens dyr så meget, at rævemor nu har snuppet deres nissetøj. Og uden deres røde nissehuer er de jo ikke rigtige nisser.

Trille og Tralle skal nu bruge deres gode fantasi for at bevise at de er rigtige nisser, og de beslutter sig for at skabe julestemning i skoven, så rævemor kan blive glad igen og de kan få deres nissetøj tilbage. 
Men det viser sig, at Trille og Tralle er nogle meget distræte drillenisser, der gerne vil overgå hinanden hele tiden. De bliver hurtigt mere optaget af at trylle grønt snevejr frem og danse flødeskumsdans - end den egentlige opgave: at lave julestemning.

Skovnisserne er samtidig meget interesseret i mennesker, og de begynder undervejs at overveje, om de bare skal glemme alt om det med at blive rigtige nisser igen. 
Men mon ikke publikums ideer om hvad det dejlige ved jul er, og minderne om træet der bliver tændt og duften af brunkager, kan få de to drillenisser på andre tanker.

En sjov og musikalsk fortælling for hele familien fra 4 år med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de to skøre nisser.  En rigtig opvarmer til julen.

Medvirkende: Susanne Breuning og Bente Eskesen
Instruktion: Christina Breuning
Komponist: Lars Fjeldmose
Manuskript: de medvirkende
Alder: fra 4 år

Scenemål: 5 x 4 meter

Varighed: 40 min.

Producent: Louise Schouw Teater

Pris: 
8.200 kr. + moms ved max 100 publikummer
10.200 kr + moms ved max 160 publikummer
12.200 kr. + moms ved max 220 publikummer

 

Book forestilllingen hos Louise Schouw Teater på tlf: 28882838 - LS@LouiseSchouw.dk - www.LouiseSchouw.dk

Louise Schouw Teater - Kjeld Abells Plads 1 - 2630 Taastrup - Tlf: 28882838 - ls@louiseschouw.dk

  • Facebook Basic Black
  • YouTube Basic Black