top of page

Medvirkende: Sigurd Barrett,  Eskild Dohn, Sandra Bothmann, Dansebørn m.fl.

Iscenesættelse: Louise Schouw
Visuel scenograf: Lars Egegaard Sørensen
Kostumer og rekvisitter: Maria Ipsen og Mette Lindberg
Koreografi: Rikke Vangsgaard.

 

Varighed: 2 timer inkl. pause - eller skoleversion: 50 min.

Aldersgruppe: 5-100 år

Spilleperiode: september 2022 til maj 2024.

Pris pr forestilling: 30.000 kr. + moms ved max 300 publikummer - fra 301 publikumer + 90 kr. pr billet. 

Pris med 4 mands orkester: 38.000 kr. + moms ved max 300 publikummer - fra 301 publikumer + 90 kr. pr billet. 

 

Book forestillingen hos Louise Schouw Teater: tlf 28882838 - Ls@LouiseSchouw.dk 

SIGURD FORTÆLLER OM NATURVIDENSKAB

TEATERKONCERT FOR HELE FAMILIEN


”Så gør han det igen! … Sigurd Barrett har sammen med den blændende dygtige musiker Eskild Dohn skabt en musikteaterforestilling, der direkte vækker børnenes nysgerrighed. Hvad mere kan man ønske sig? … Budskabet går rent ind: Pas godt på vores jord!”

Kulturtid  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Sigurds fortælleevne er som altid fænomenal. Han fanger hele salen uagtet alder med hans musikalske talenter … Den fantastiske og elegante opbygning, hvor det grafiske i form af flotte og sjove hologrammer spiller en fantastisk og flot rolle, gør showet til noget, som alle burde se!”
Jyske Vestkysten

Hvorfor skinner Solen? 

Hvor langt er der til Månen? 

Hvad var Big Bang? 

- Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode? 

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien ovenpå succesen ”Sigurd fortæller Danmarkshistorie”, som spillede for udsolgte huse rundt i hele Danmark. Sammen med multikunstneren Eskild Dohn har Sigurd udviklet sange, film, brætspil og en bog, som introducerer børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden. 

Sigurd Barrett og Eskild Dohn tager publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil?

 

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien – og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter - når Sigurd Barrett og Eskild Dohn slipper løjerne løs i deres nye formidlende videnskabsforestilling. 

 

Forestillingen turnerer igen i 2024

bottom of page