top of page

Kaptajn Bimse i Saltimbocca

 

Hillemænd og hundestejler! Klar til landing, styrbord, bagbord, spisebord og splitte mine bakspejl.

Oplev Anja Owe, Tom Jacobsen og Pierre Miehe-Renard i ”Kaptajn Bimse i Saltimbocca”. En splint- og spritny over-ordentlig mageløs forestilling baseret på Bjarne Reuters stangpopulære bøger om Anna, Kaptajn Bimse og Goggeletten.

I ”Kaptajn Bimse i Saltimbocca” skal Anna og hendes venner til Saltimbocca for at redde Goggeletten, der er blevet gevaldigt væk. Men i Saltimboccas jungle er der vildt og rodet og det vrimler med sorte gryder, som bobler og koger og syder og simrer. Det flyder med massevis af knogler og tandstikkere og flåede tomater, og her bor en meget farlig fyr. Man må ikke grine eller sige hans navn højt, ikke engang hviske det, for så bliver der ballade, og så fi nder han køkkengrejet frem, og det skal man ikke ønske sig, for så får man sit navn på spisekortet.

Redder de Goggeletten? Og hvor er Zanzibar, den gule flyver, blevet af? Hvad er der i bunden af den store, dybe kløft med den meget lange bro med de meget tynde brædder, der gynger så frygtelig farligt i vinden? Og hvem er Osso... nå nej, man må ikke sige hans navn

Skuespillere: Anja Owe, Tom Jacobsen og Pierre Miehe-Renard
Manuskript og instruktion: Thomas Howalt
Sangtekster og koreografi : Anja Owe
Komponist: Lars Fjeldmose
Scenografi og kostumer: Kirsten Victoria Lind
Producent: Louise Schouw Teater
Alder: 4-99 år
Varighed: 55 minutter

Forestillingen er refusionsgodkendt.

Se vores flotte anmeldelse i Teateravisen HER
 


 

bottom of page