top of page

I denne søde juletid


Den gamle urmagernisse; Hr. Julimus føler sig gammel og træt og har svært ved at finde kræfter til dagens pligter. Hans unge nisse-assistent; Juliane har derfor fået ekstra meget at lave i butikken - især nu hvor julen står for døren og alle skal have smurt og repareret deres ure til jul. Juliane kan ikke klare det hele alene og det er på høje tid at Hr. Julimus bliver frisket op og kommer i sving.

I avisen læser Juliane at landets Nisse-kostråd anbefaler at man spiser sundere og dyrker mere motion og Juliane går straks i gang med at ændre Hr. Julimus dårlige vaner.

Men kan det lade sig gøre at få en gammel julenisse til at bevæge sig mere og leve sundere? Hvordan smager risengrød kogt på porrer og gulerødder? Knaser en pebernød bagt med klidmel rigtigt og er det overhovedet muligt at spare på sukkeret når det er jul? Kort sagt: Kan det lade sig gøre at holde en sund jul uden at hele agien forsvinder?

”I denne søde juletid” er et morsomt og festlig julestykke for hele familien fra 3 år som sætter gang i julehumør og hjerne- og lattermuskler.

Medvirkende: Torben Sekov og Maria Garde

Instruktion: Louise Schouw

Manuskript og musik: Chris Skytte
Varighed: 40 min.
Alder: 3-99 år 

bottom of page