top of page
Skærmbillede 2019-11-15 kl. 15.26.47.png

Mormor

Oplev Judith fra ”Mormor på mandejagt” på DR i:

”Mormor”

Skuespilleren Judith Rothenborg har med DR dokumentar-serien ”Mormor på mandejagt” fået hele Danmarks kærlighed og respekt, fordi hun på TV har vist sin livsglæde, energi og skrøbelighed omkring det at være single som ældre. Vi vil med ”Mormor” lave en forestilling med samme sprudlende livssyn, som publikum har oplevet på TV.

Selvom Judith har været skuespiller hele livet, har hun fået sit folkelige gennembrud gennem TV-dokumentaren, og hun oplever dagligt en ”Lovestorm” fra folk i alle aldre, der stopper hende på gaden, sender breve og mails og i det hele taget hjerteligt bifalder hendes farverige og positive livssyn.

”Mormor” handler om mormors forhold til kærlighed, børn, børnebørn, venner, dating, sin krop, sin uro, ensomhed, sygdom og død.  Altså emner, som alle kan forholde sig til. For hvad er egentlig meningen med livet, når man er gammel? Og hvordan skaber man sin egen berettigelse og livsværdi?

”Mormor” vil underholde med tankevækkende alvor og humor i en musikalsk ramme i tæt kontakt til publikum med budskabet om at livet – på grund af og på trods af en høj alder – stadig er fyldt med muligheder og valg. Vi skal give livet en chance til og aldrig give op!

Det at blive gammel kommer af sig selv – hvis vi lever længe nok. Det at få noget ud af livet, kommer ikke af sig selv. Det skal vi øve os i.

Vi befinder os i ”HER OG NU- tiden”, men de enkelte bobler fortælles også i fortid, drømme, skygger, humoristiske stemninger for at videregive barndommens og ungdommens minder, kærligheden og erotikkens veje og vildveje, jalousi, konflikter osv.

”Mormor” handler om at genfinde skønheden, vildskaben, poesien i sit liv – lige meget hvilken alder man har.

Forestillingen instrueres af Louise Schouw, der med  den Reumert nominerede ”Turisterne” på Vendsyssel Teater og ”Med hovedet i himlen…” og ”Alder ingen hindring” (også med Judith Rothenborg) på eget teater arbejder med tragedien i komedien, så publikum bliver ramt og rørt samtidig med at de har en dejlig aften i teatret.

Scenografien skabes af Niels Secher, der ud over at lave Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken, er en erfaren herre, når det kommer til at lave scenografisk og lysmæssige flotte turnescenografier. Senest har Niels lavet ”Juleevangeliet – the musical” og ”Villads fra Valby – sikker i trafikken” – begge med Louise Schouw som instruktør -  samt en HC Andersen forestilling på nationalteatret Kina.


Medvirkende: Judith Rothenborg og en musiker
Instruktør: Louise Schouw
Scenograf: Niels Secher
Scenemål: 6 x 5 meter
Pris ved max 200 pubikummer: 19.900 kr.
fra 201 publkummer: 100 kr pr billet
Forestillingen er godkendt i Kulturstyrelsens Formidlingsordning.

Book forestillingen hos Louise Schouw Teater  på telefon 28882838 - LS@LouiseSchouw.dk

bottom of page